A dunaszerdahelyi járás megérdemli a biztonságot és a nyugalmat

Bindics László
2022. szeptember 1.
Megyei képviselőként, a belharcok és viszályok helyett, feszültségmentes és átlátható politikát akarok folytatni, olyat, ami az emberekről szól.

Számomra a dunaszerdahelyi járásban élők érdeke a fontos, mivel itt nőttem fel, itt van az otthonom.

A Magyar Fórum dunaszerdahelyi járási elnökeként azért fogok dolgozni, hogy a  településeink és azok infrastruktúrái előbbre mozduljanak és kellőképpen fejlődjenek.

Fontosnak tartom az új vállalkozások és munkahelyek létrehozását. El szeretném érni a szakközépiskolák nagyobb fokú támogatását. A fiatalok számára vonzóvá kell tenni a szakmunkásképző iskolák választását, mivel régiónkban nagy hiány mutatkozik a szakemberek területén. Kőműves, festő, bádogos és így tovább.

Szeretném képviselni járásunkban, megyei szinten is a magyar embereket, egy átlátható, kiszámítható és nyílt politikával.

Ugyanígy tenni kell a magyarok és a szlovákok közötti jó viszony fenntartásáért is. Tisztában vagyok vele, hogy nehéz időszak előtt állunk az elszabadult energiaárak miatt, és sok családnak nem kis problémát fog jelenteni a számlák befizetése, de együtt, közös erővel áttudjuk vészelni az előttünk álló válságot.

Járásunk több településéről sikerült számos tenni akaró emberrel, főként a fiatalabb generációkból, egy közös gyümölcsöző munka alapjait lefektetni. Olyan fiatalokkal, akik a dunaszerdahelyi járásból jönnek, és akik tenni szeretnének a közösségünkért.

Fiatalok, kik a felvidéki, dél-szlovákiai politizálást merőben eltérően látják, konfliktusok nélküli, összetartó magyar közösséget vizionálnak, ahol a magyar és magyar érzelmű emberek érdeke és jövője az első!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Bindics László
32 blogbejegyzés
Bindics László
33 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.