A közösség és csapatmunka fontosabb az egyéni érdekeknél.

Bindics László
2022. szeptember 15.
A Magyar Fórum fiatal, tettrekész csapattal indul az idei október végi önkormányzati választásokon Bősön.

Egy egységes és erős csapat lett létrehozva, aminek a jelszava: lehet másképp is csinálni. A főbb céljaik közé tartozik, hogy aktívan együtt dolgozzanak a helyi lakosokkal.

E fiatal csapat tagjai:

Rákóczi Ramóna, aki a sport területén szeretne fejlődést elérni egy multifunkcionális sportcsarnok létrehozásával. Tatai György, aki az egészségügyi ellátáson szeretne javítani, több szakorvost a városba, mondja, és egy elsősegélyszolgálatot (pohotovosť) is létre hozna az adott anyagi lehetőségeken belül. Kósa Róbert középiskolai tanár, az oktatás területén fogalmazta meg ötleteit, akár egy bősi szakközépiskola létesítésével. Bindics László vállalkozó, cégvezető, több befektetőt és vállalkozásfejlesztést, új munkahelyek teremtését tűzte ki egyebek mellett a céljai között. Horváthová Alexandra a Bősön élő magyarok és szlovákok békés együttéléséért és közös fejlődéséért szeretne tenni. Pongrácz Péter hotelvezetőként a turizmus fellendítésében szeretne sikereket elérni. Végül Bindics György vadász, a környezetvédelem és a vadászat, horgászat érdekképviseletét szeretné ellátni városi szinten.

Ez egy tettrekész, fiatalokból álló Magyar Fórumos csapat, amelyik szülővárosáért, Bősért szeretne tenni és dolgozni!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Bindics László
32 blogbejegyzés
Bindics László
33 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.