14 127

Jéney Gàbor
2022. január 6.
Mert tele van a hócipőm a szuperpolitikusokkal.

A Felvidék.ma hírportál hozta le, hogy 14 127 tagja van a Szövetség- Aliancia pártnak. Nyilatkozta Magdeme Klára. A hírportál szerint valószínűsíthető ez a legnagyobb párt. 

Nos nekem vannak kérdéseim. Ha tényleg ez így van, akkor miért van az, hogy az összes országos politikus polgármester vagy önkormányzati képviselő a legtöbbje az megyei képviselő vagy alispán. S rajta lesz az országgyűlési szavazólapon sőt páran még az EU választási listán is. De még a pártban is van valamilyen tisztségük. A kérdésem meg az, hogy ha tényleg ilyen nagy a tagglétszám, akkor miért mindenhol ugyanazok a személyek indulnak? 

Mert tele van a hócipőm a szuperpolitikusokkal. 

Minden vágyam így teljesüljön. A múltkor javasoltam, hogy tobororzzanak és lás csodát az Összefogás facebook-ján láttam, hogy toborzásban kezdett. Igaz hogy a párt egy baráti társaság. Olyan MKP-sok akiket már nem lehetett hová rakni meg pár HÍD tag akik menekültek a süllyedő hajóról. 

Ha tényleg ennyi tagja van a Szövetség- Aliancia pártnak, akkor mi szüksége van a Magyar kormány pénzére? Miért nem szed be 100€ évente minden párttagtól s akkor lenne 1412 700 €-ja. Ez havi 8,34€ tagonként. További támogatói szelvényekkel és az állami támogatásokkal egész szép kis summa jönne össze. S nem lenne rászorulva Orbán Viktor kegyelmére. 

Bugár Béla is kinyilvánította a véleményét. Én nem tudom, hogy milyen viszonyban van Jakab Elemér-el, de figyelemre méltó, hogy pont a Jakab botrány után érezte szükségességét a véleménye kinyilvánítására. Persze joga van hozzá, ahogy bárkinek, de egy ilyen öreg politikus tudja, hogy mikor mit lehet mondani. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Jéney Gàbor
59 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
4 karma
2021. május 14.