Új gépek, hatékonyabb munka

BioLife

A galántai székhelyű Biolife társaságnál az utóbbi időben sok változás történt, új arcokkal is bővült a mezőgépeket forgalmazó vállalat csapata. Az egyik új tag Gál Gyula, akivel a gazdák is találkoznak majd, mint területi képviselővel. Ő mutatkozik be most az olvasóknak.

Milyen területen dolgozott eddig?

Az elmúlt 12 évben az ipari és autóipari üzletágban dolgoztam, ahol kereskedelmi képviselőként ipari és autóipari kémiát értékesítettem ipari parkokban és autókereskedésekben. Tehát az eladással van tapasztalatom.

Van tapasztalata a mezőgazdasági gépek eladásával is?

A mezőgazdasági gépek értékesítésében eddig nem volt tapasztalatom. Azonban kihívásnak és lehetőségnek tekintem, hogy valami újat tanuljak a nagy mezőgazdasági gépek értékesítése terén is.

Miért döntött úgy, hogy a Biolife csapatához csatlakozik? 

Tudtam, hogy az értékesítési képviselői szakmát szeretném folytatni, de szerettem volna változtatni az értékesítési ágazaton. A Biolife spol s.r.o. megjelentetett egy hirdetést, amely nagyon érdekesnek tűnt számomra, mivel a szüleim a mezőgazdaságban dolgoztak, és mindig is közel állt hozzám ez az ágazat.

Miért tartja fontosnak a géppark modernizálását, illetve az új gépek hogyan járulhatnak hozzá a gazdaság fejlődéséhez? 

A mezőgazdasági gépek értékesítése specifikus. Úgy gondolom, hogy a klímaváltozás miatt feltétlenül fontos az új és modern módszerek alkalmazása a mezőgazdasági területek megművelésére. Vegyük például azt, hogy a Mzuri-technológiával ellátott „strip-till” rendszer egy teljesen új technológiát hoz a mezőgazdaságba, amely jelentősen csökkenti a karbonlábnyomot, továbbá a műtrágya- és üzemanyag-fogyasztást is. Ez az új technológia viszont nemcsak a költségcsökkentésről, hanem a talaj „meggyógyításáról” szól. Visszatéríti az életet a talajba, elősegíti a humuszképződést, ezzel visszaállítva a már elveszett biodiverzitást. Úgy gondolom, hogy ennek a technológiának az értékesítésével hatékonyabbá tehetjük a szlovákiai gazdák munkáját. És én ebben látom a mezőgazdaság jövőjét.

(czm)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?